3D virtuális túra

3D virtuális túra

Bemutatnád vendégeidnek vállalkozásodat, és vendéglátó-, vagy wellness központodat belülről úgy, hogy ők ki sem mozdulnak otthonukból? Erre nincs jobb megoldás, mint a 3D virtuális túra, ami elrepíti az érdeklődőket létesítményedbe online, ezzel könnyebbé és gyorsabbá téve számukra a döntéshozatalt.

Tekintsd meg 3D virtuális túra bemutató videónkat!

A 3D virtuális túra előnyei

Értékesítés támogatás

Az egyik legjobb online marketing megoldás, ami segíti az érdeklődőket a döntéshozatalban. Egészítsd ki marketing tölcséredet egy interaktív, és meggyőző elemmel.

Kontakt nélküli bemutató

Mutasd be létesítményedet, és győzd meg az érdeklődőket anélkül, hogy találkoznátok, és hosszú órákat utaznátok.

Virtuális szabadság

Engedd, hogy a felhasználók saját kedvükre fedezzék fel a számukra érdekes termeket és szobákat létesítményedben, önállóan, saját tempójukban.

Google Maps integráció

A közvetlen Google Maps integrációnak köszönhetően több ezer új weboldal látogatóra tehetsz szert, akik kiemelkedően magas időt töltenek oldaladon (ami a SEO-nak is jót tesz).

Nincs havi fenntartási költség

Más hasonló 3D virtuális túra cégekkel ellentétben, mi saját, egyedi technológiát használunk, és nem külföldi cégek szerverén tároljuk túrádat, így magas fenntartási költségekkel sem kell számolnod.

Flexibilitás

Az általunk használt technológia rugalmassága miatt képesek vagyunk ötvözni az éjszakai, nappali, és délutáni látképet a kültéri helyiségeknél, mint például a terasz vagy a medencetér, így egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni.

Nézd meg néhány eddigi munkánkat

Kattints a képre vagy az alatta lévő szövegre, hogy megnézd a referencia 3D virtuális túrákat!
Felkeltette az érdeklődésed a 360°-os virtuális túra?
Írj nekünk kérdéseiddel, és kérj egyedi árajánlatot!