3D virtuális túra

Bemutatnád vendégeidnek vállalkozásodat, és vendéglátó-, vagy wellness központodat belülről úgy, hogy ők ki sem mozdulnak otthonukból? Erre nincs jobb megoldás, mint a 3D virtuális túra, ami elrepíti az érdeklődőket létesítményedbe online, ezzel könnyebbé és gyorsabbá téve számukra a döntéshozatalt.

Tekintsd meg 3D virtuális túra bemutató videónkat!

Milyen előnyöket ad cégednek egy 3D 360°-os túra?

Támogasd értékesítésed

Az egyik legjobb online marketing megoldás, ami segíti az érdeklődőket a döntéshozatalban. Egészítsd ki marketing tölcséredet egy interaktív, és meggyőző elemmel.

Mutasd be a helyszínt kontakt nélkül

Mutasd be létesítményedet, és győzd meg az érdeklődőket anélkül, hogy találkoznátok, és hosszú órákat utaznátok.

Engedd szabadjára az érdeklődőket

Engedd, hogy a felhasználók saját kedvükre fedezzék fel a számukra érdekes termeket és szobákat létesítményedben, önállóan, saját tempójukban.

Élvezd ki a Google Maps integráció előnyeit

A közvetlen Google Maps integrációnak köszönhetően több ezer új weboldal látogatóra tehetsz szert, akik kiemelkedően magas időt töltenek oldaladon (ami a SEO-nak is jót tesz).

Feledkezz meg a fenntartási költségről

Más hasonló 3D virtuális túra cégekkel ellentétben, mi saját, egyedi technológiát használunk, és nem külföldi cégek szerverén tároljuk túrádat, így magas fenntartási költségekkel sem kell számolnod.

Mutasd be a helyszínt, ahogy Te szeretnéd

Az általunk használt technológia rugalmassága miatt képesek vagyunk ötvözni az éjszakai, nappali, és délutáni látképet a kültéri helyiségeknél, mint például a terasz vagy a medencetér, így egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni.

Nézd meg néhány
eddigi munkánkat!

Kattints a képre, hogy megnézd a referencia 3D virtuális túrákat!

Felkeltette az érdeklődésed
a 360°-os virtuális túra?
Kérj egyedi árajánlatot!