Google Ads (Adwords) hirdetés

Google Ads (PPC)
marketing

A Google Ads egy komplex és bonyolult rendszer, ezért a laikusok könnyen elveszhetnek a beállítások dzsungelében. Ha nem tudod, hogy hogyan készíts hibátlan PPC kapmányokat és optimalizáld azokat a maximális eredményért, írj nekünk, és mi segítünk az egekig repíteni cégedet. 

Miért érdemes Neked is a Google-ben hirdetned?

  • A konkurenciád is használja, ne engedd, hogy lenyúlja a közönséged!
  • A potenciáli vevőid is itt keresgélnek információ után
  • Gyorsabb mint a SEO
  • Skálázható és jól mérhető
  • Csak az elért eredményekért fizetsz
  • Szuper megoldás a vásárlói hűség kialakítására
  • Részletes célzási lehetőségekkel valóban azok érhetőek el, akik érdekeltek termékeidben
google ads rocketing ikon

Úgy gondoljuk, hogy Te is szem előtt akarsz lenni cégeddel, amikor valaki szolgáltatásoddal, vagy termékeddel kapcsolatban keres a Google-ben. Ha aktívan és megfelelően használod a Google PPC kampányokat, akkor nem fogsz lemaradni egy ilyen eseményről sem. Ahogy Te is személy szerint a Google-ben nézelődsz mielőtt valamit megvásárolnál, a Te közönséged is ugyan így tesz minden egyes nap. Mi lehetővé tesszük számodra, hogy a lehető legjobb helyre kerülj, és lefölözd a kattintások nagy részét a konkurenciát elől. 

A legjobb helyre jöttél, ha növelnéd weboldal látogatóid számát, és növelnéd profitodat fölösleges pénz égetése nélkül. Mi nem csak elkészítjük, de folyamatosan optimalizáljuk is kampányaidat, így nem kell attól tartanod, hogy céged kapacitás hiány miatt veszít piaci részesedéséből.

Hogy néz ki az együttműködés menete?

Konzultáció

Személyes, telefonos vagy online konzultációval kezdjük az együttműködést, hogy minden részletet felmérjünk elvárásaiddal és cégeddel kapcsolatban.

Elemzés

Mielőtt még fejest ugranánk a kivitelezésbe, alaposan átnézzük eddigi eredményeidet, weboldaladat, és online jelenlétedet, hiszen csak ezek alapján láthatjuk át valóban az eddigi marketing tevékenységedet. Egy teljes digitális elemzést végzünk cégeden, hiszen hibás folyamatok és rossz platformok használatával még a legmenőbb hirdetések sem fogják meghozni a várt eredményt.

Tervezés

A konzultáció után felállítjuk marketing stratégiádat, amiben meghatározzuk a kampányok beállításait, időbeli sorrendét összehangoljuk cégeden belüli történésekkel és felállítjuk a költségvetési tervet is.

Fiókok elkészítése/átnézése

Elhelyezzük a szükséges kódokat weboldaladon, elkészítjük Google Ads fiókodat, vagy átnézzük már meglévő fiókodat esetleges javítások gyanánt.

Folyamatos Menedzsment

Más marketingügynökségekkel ellentétben, mi nem csak elkészítjük hirdetéseidet és figyelmen kívül hagyjuk őket hónapokig, hanem folyamatos optimalizálással követjük teljesítményüket , és skálázzuk őket a célok eléréséhez és a maximális ROI-hoz.

Riport

Elemzéseket készítünk számodra megbeszélt időközönként, így pontosan tudni fogod, hogy milyen eredményei születtek munkánknak, és a jövőben hogyan fogjuk alakítani a hirdetéseket. Ha minket választasz, nem fogsz kimaradni céged hirdetéseinek folyamatából, ha csak azt nem szeretnéd 🙂 .

Dolgozzunk együtt, hogy elérhesd hőn áhított üzleti eredményeidet!