Szolgáltatások

Online Marketing Szolgáltatásaink

Marketing
Tanácsadás

Nem teljesít úgy a céged, ahogy azt elvárod, de nem tudod pontosan miért és merre van a kiút? Egyeztess velünk időpontot, és segítünk kialakítani a 2019-es marketing stratégiádat.

Google Ads (Adwords)
Marketing

Több vásárlót vagy nagyobb weboldal látogatottságot szeretnél? Túl kevés ember ismeri még a vállalkozásodat? Mi testre szabjuk a display és keresési hirdetéseidet pénzégetés nélkül.

Social Media
Marketing

Segítünk, ha nincs a kisujjadban a stratégia felállítása, posztok időzítése, készítése és hirdetési kampányok menedzselése. Ha nem értesz a Facebook, Instagram vagy Twitter kezeléséhez, ne gyötörd magad tovább.

SEO
optimalizálás

Nem jelensz meg a Google-ben releváns keresésekre? Ne hagyd, hogy a konkurenciád legyőzzön. Testre szabjuk weboldalad, így hirdetések nélkül is több látogatód lesz.

Tartalom-
menedzsment

Ha nehezen jönnek a szavak és az ihlet, szervezd ki a munkát olyannak, aki képes megszólítani a célközönségedet, átadni a megfelelő üzenetet és ismeri a SEO-t. Lehet szó blog cikkről, posztokról, hírlevélről vagy bármi másról.

Arculattervezés


Az alacsony konverzió okozója a rosszul összerakott arculat is lehet. Hiába költesz tízezreket hirdetésekre, ha a weboldalad a látogatókat csak taszítja. Ha szeretnél egy letisztult, modern, kreatív arculatot, válassz minket.

Szakfordítás


Hadilábon állsz az angollal vagy nincs időd a fordításra? Bízz meg diplomás szakértőket, akik bármilyen szöveget, témától függetlenül, képesek lefordítani számodra minőségi veszteség nélkül.

Kreatív
szövegírás

Akkor se csüggedj el, ha innovatív és trendi szöveget szeretnél a marketing anyagaidhoz, webshopodhoz vagy a weboldaladra, viszont nem vagy a szófordulatok mestere. Mi átvállaljuk rólad ezt a terhet is.

WordPress weboldalkészítés

Nincs vállalat weboldal nélkül. A mai világban elengedhetetlen a reszponzív honlap megléte, hiszen ez a céged alapja. Ha nem rendelkezel még vele, elkészítjük a neked valót.

Szabó Nikoletta szövegíró

Válaszd a Rocketinget, hogy ne csak álmodozz a kirobbanó sikerről!

Biró Zoltán online marketing