Szolgáltatások

Online Marketing Szolgáltatásaink

Marketing
Tanácsadás

Nem teljesít úgy a céged, ahogy azt elvárod, de nem tudod pontosan miért és merre van a kiút? Egyeztess velünk időpontot, és segítünk kialakítani kirobbanó marketing stratégiád.

Google Ads (Adwords)
Marketing

Több vásárlót vagy nagyobb weboldal látogatottságot szeretnél? Túl kevés ember ismeri még a vállalkozásodat? Mi testre szabjuk a display és keresési hirdetéseidet pénzégetés nélkül.

Social Media
Marketing

Segítünk, ha nincs a kisujjadban a stratégia felállítása, posztok időzítése, készítése és hirdetési kampányok menedzselése. Ha nem értesz a Facebook, Instagram vagy Twitter kezeléséhez, ne gyötörd magad tovább.

SEO
optimalizálás

Nem jelensz meg a Google-ben releváns keresésekre? Ne hagyd, hogy a konkurenciád legyőzzön. Testre szabjuk weboldalad, így hirdetések nélkül is több látogatód lesz.

Tartalom-
menedzsment

Ha nehezen jönnek a szavak és az ihlet, szervezd ki a munkát olyannak, aki képes megszólítani a célközönségedet, átadni a megfelelő üzenetet és ismeri a SEO-t. Lehet szó blog cikkről, posztokról, hírlevélről vagy bármi másról.

Arculattervezés


Az alacsony konverzió okozója a rosszul összerakott arculat is lehet. Hiába költesz tízezreket hirdetésekre, ha a weboldalad a látogatókat csak taszítja. Ha szeretnél egy letisztult, modern, kreatív arculatot, válassz minket.

Chatbot automatizáció

Ha kiemelkedő ügyfél élményt szeretnél nyújtani érdeklődőidnek személyre szabott folyamatokkal, és azonnali válaszadással, imádni fogod chatbot megoldásainkat. Olyan folyamatokat készítünk el Neked, melyek a nap minden percében sikeredért dolgoznak.

Kreatív
szövegírás

Akkor se csüggedj el, ha innovatív és trendi szöveget szeretnél a marketing anyagaidhoz, webshopodhoz vagy a weboldaladra, viszont nem vagy a szófordulatok mestere. Mi átvállaljuk rólad ezt a terhet is.

WordPress és egyedi weboldal készítés

Nincs vállalat weboldal nélkül. A mai világban elengedhetetlen a reszponzív honlap megléte, hiszen ez a céged alapja. Ha nem rendelkezel még vele, elkészítjük az igényeidnek megfelelőt, legyen az WordPress, vagy egyedi fejlesztésű weboldal.

marketing Szabó Nikoletta rocketing

Válaszd a Rocketinget, hogy ne csak álmodozz a kirobbanó sikerről!

marketing Biró Zoltán rocketing