Rólunk

A Rocketing küldetése

Missziónk az, hogy megmutassuk a vállalkozóknak és cégeknek, hogy bárki képes kirobbanó sikerre az online marketing univerzumában felesleges pénzégetés nélkül. Mindehez személyre szabott marketing stratégiára, professzionális üzleti tanácsadásra, minőségi anyagokra, és lézerpontos kivitelezésre van szükség.

Tapasztalt marketingesként minden álmunk az volt, hogy saját marketingügynökséget alapítsunk tele tehetséges szakemberrel, akik gyakorlatiasak, kiválóan ismerik és művelik saját szakterületüket, ezzel kiemelkedő teljesítményt és hatékonyságot nyújtva magyar, és nemzetközi ügyfeleinknek.

Rocketing_csapatfotó

Csapatunk

marketing Szabó Nikoletta rocketing

Szabó Nikoletta

Alapító
Tartalom-, és SEO Specialista

marketing Biró Zoltán rocketing

Biró Zoltán

Alapító
PPC Specialista

Karsai Viktor

Karsai Viktor

Videó, 3D túra

Szabó Róbert Rocketing

Szabó Róbert

Grafikus

Farkas Sándor

Farkas Sándor

Webdesign, Fotó

Az együttműködés menete

Igényfelmérés

Telefonos-, online-, vagy személyes megbeszélés.

Szerződéskötés

A megállapodás részletes leírása, és hivatalos keretek közé foglalása.

Hozzáférések átadása

Webshop, Google Ads, Facebook oldal, Business fiók stb. hozzáférések átadása.

Stratégia elkészítése

Kitaláljuk, hogy milyen online marketing módszerekkel érjük el legjobban céljaidat és célközönségedet.

Kampányok elkészítése

Elkészítjük a kreatívokat, hirdetéseket, és szövegeket, amik a megállapodás tárgyát képzik.

Mérés

Ellenőrizzük a létrehozott kampányok teljesítményét, és levonjuk belőle a konklúziót.

Optimalizálás

A mérési eredmények, és a megbeszéltek alapján elvégezzük a szükséges változtatásokat.

Konzultáció, jelentés

Telefonos, vagy online megbeszélés során prezentáljuk az eredményeket, és döntünk a következő lépésekről.

Skálázás

A legjobban teljesítő kampányokat skálázzuk, hogy gyorsabban elérjük velük céljaidat.

Mire számíthatsz tőlünk?

Nálunk biztosan nem csak egy leszel a sok közül. Attól függetlenül, hogy hány ügyfelünk van, mi ugyanolyan nagy körültekintéssel és precizitással végezzük munkánkat, hogy elérjük ügyfeleink üzleti céljait.

Mi nem a like-ok, vagy a videómegtekintések számában mérjük a sikert (hacsaknem az a kampány célja, hogy minél többet szerezzünk belőle), hanem abban, hogy mekkora költséggel, és mekkora arányban konvertálnak a kampányok. A mi sikerünk a Te sikered is, így a lehető legmagasabb megtérülésre koncentrálunk.

Mindenkinek lehet véleménye, de mi a számoknak hiszünk. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy mások véleményére, vagy előrejelzéseire támaszkodnak, ahelyett, hogy pontos elemzések és statisztikai eredmények helyett hoznának meg fontos döntéseket. Mi teljes mértékben az utóbbit támogatjuk, így mi csak a gyakorlati tapasztalatra, és a kampányok által mutatott számokra támaszkodunk.

Mi nem hiszünk abban, hogy egy darab Facebook hirdetés képes megváltoztatni a céged életét. Szeretünk rendszerben gondolkodni, ahol megvizsgálhatjuk az elemek egymásra gyakorolt hatását, és önálló teljesítményüket, amiből látjuk, hogy min érdemes legelsőként optimalizálni. 

Egy hirdetés eredménye nem csak magán a hirdetésen múlik, hanem a landoló oldal minőségén, betöltési sebességén, felépítésén, a márka pozicionálásán, vagy az árazáson is, ezért mi ezeket összességében vizsgáljuk és javítjuk, hogy a megfelelő hatékonyságot és megtérülést elérjük.

Azért lettünk marketingesek, mert kreatívak vagyunk, és nem ismerünk lehetetlent. Nem szeretjük a beszűkült látásmódot, amivel sok mai marketinges rendelkezik, így csak egyféle, sablonos megoldást ajánlanak ügyfeleiknek.

Ehelyett arra számíthatsz tőlünk, hogy kreatív, egyedi megoldásokkal, és rugalmassággal kezeljük a kampányokat, az optimalizálást, és előszeretettel hozunk új ötleteket az együttműködésbe.

Mire nem számíthatsz tőlünk?

Azt érdemes már a legelején leszögezni, hogy mi nem leszünk a céged alkalmazottai. Ha olyan személyt szeretnél, aki reggeltől estig, azonnal teljesíti elképzeléseidet kritika nélkül, heti több, személyes meetinggel, akkor inkább vegyél fel egy marketinges alkalmazottat csapatodba.

Bár mi azért dolgozunk, hogy céged sikeres legyen, az nem várható el Tőlünk, hogy minden utasítást kövessünk, ha legjobb tudásunk szerint az nem felel meg etikai-, marketing-, vagy üzleti szempontból. 

Mivel több ügyféllel dolgozunk, így nem tudunk azonnal ugrani 1-1 telefonhívásra, így kérlek ilyenre ne számíts tőlünk.

És ahogy látod, nagyon őszinték is vagyunk az együttműködés során. 🙂

Nem szeretjük a rugalmatlan megoldásokat, így tőlünk sem számíthatsz ilyenre. Ha látjuk, hogy valami nem működik, vagy nem hozza az elvárt teljesítményt, akkor keresünk rá más megoldást. A marketingnek az a szépsége, hogy tengernyi lehetőség áll előttünk, így nem kell azon aggódni, hogy mi lesz, ha véletlenül az egyik marketing csatorna nem teljesít az elvárásoknak megfelelően.

Árajánlatainkat és a marketing stratégiát is teljes mértékben testre szabjuk, így nem kell attól félned, hogy ugyanazt a sablont próbáljuk ráhúzni cégedre, mint bármelyik másikra, egy különböző iparágban.

Bár a marketing rengeteget tud segíteni céged életében, de azt ne várd, hogy ezzel mentesülsz minden vállalkozásodat érintő feladat alól. Ideális esetben a kampányok hatására Neked már nem azon kell majd törnöd a fejedet, hogy “honnan lesznek vevőim”, és “hogyan fogom kifizetni az alkalmazottaimat”, hanem azon, hogy “hogyan bővíthetem ki a raktárat”, és “melyik fizetési megoldás a legjobb vásárlóim számára.”

Bár mi is a jutalékos rendszert preferáljuk a PPC hirdetések esetében, sajnos ezt nem tudjuk garantálni olyan érdeklődőknek, akik minimális hirdetési kerettel rendelkeznek. Így nem vállalunk olyan ügyfeleket, akik havi 20-30-40 ezer össz. marketing költséggel rendelkeznek, amiből még a marketingesek bérét is fedezni szeretnék.

Bármennyire is szeretnénk, egy éjszaka alatt semmilyen online marketing megoldással nem lehet megváltani a világot.

A kampányoknak be kell tanulnia, meg kell ismernie, hogy mit értelmezünk konverzióként, és meg kell találnia a megfelelő célközönséget is, akik valóban hajlandóak fizetni céged számára. Ez a betanulási időszak eltart pár napig (a hirdetési költség függvényében lehet hosszabb, vagy rövidebb), így reálisan nem várható el egy marketingestől sem – legyen az egy külsős ügynökség, vagy egy belsős marketing csapat tagja -, hogy 2-3 napon belül ugrásszerű növekedést produkáljon.

Tartós eredményeket nem lehet 1-2 hét alatt produkálni, hiszen időbe telik elkészíteni a stratégiát, a kampányokat, majd meg kell várni, mire elég statisztikát kapunk a konklúzió levonására. Folyamatos optimalizálással javítunk a kampányok teljesítményén, így folyamatos felügyeletet igényelnek. Ennek a folyamatnak idő kell, így Téged is arra kérünk, hogy legyél erre tekintettel.

Rólunk mondták

Mindig zavart, amikor valaki arról beszélt, hogy van a marketingeseknek egy új generációja, hiszen olyan sok minden történt már ebben a szakmában. Amikor Nikivel és Zolival találkoztam, megértettem, hogy mit is jelent ez.


Sok segítséget kapok a Rocketing csapatától legyen szó Facebook, YouTube, Instagram, Optimonk, landoló oldal, blog, vagy hírlevél formában működő tartalmakról, megoldásokról. Gyorsan és körültekintően dolgoznak, sok újdonságot hoznak be az együttműködésbe. Kifejezetten jó kapcsolat épült ki cégeink között.
The Rocketing Team helped us during a very difficult period and in that time they delivered way beyond our expectations in all areas. They were calm, organized and extremely efficient.

The day-to-day responsibilities included the following:
- Campaign planning & reporting
- Writing Blog posts
- Social media content creation & account management
- Analytics reporting

Their level of understanding on the topic of digital marketing is highly impressive given their relative youth, I have absolutely no doubt that the company Rocketing.hu will be a huge success.

Tetszik amit látsz vagy kérdésed van?

Írj nekünk most, hogy elkezdhessünk dolgozni céged fejlesztésén!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük