Rólunk

Rocketing csapat

4 évvel ezelőtt kezdtünk el marketinggel foglalkozni, azon belül is SaaS és start-up cégek promótálásával. Az évek alatt számtalan sikeres és változatos kampányt már magunk mögött hagytunk, amik segítségével rájöttünk, hogy ez az a szakma amiben igazán dolgozni szeretnénk. Azóta a repertoárunk rengeteg más készséggel és szolgáltatással is bővült, például KKV marketing, e-kereskedelmi hirdetések és tartalommenedzsment.

Célunk és missziónk az, hogy megmutassuk a magyar vállalkozóknak, hogy bárki képes kirobbanó sikerre az online marketing univerzumában felesleges pénzégetés nélkül.

rocketing csapatkép rólunk

Jövőbeli marketingeseid

rocketing marketing Niki

Szabó Nikoletta

Marketinges pályafutásomat 4 évvel ezelőtt kezdtem start-up cégek hirdetésével. Szenvedélyem a tartalom-, social media és az e-mail marketing. Blog cikkek, posztok, webszövegek százai állnak a hátam mögött angol és magyar nyelven, melyek több vállalatnak is segítettek már a vásárló vagy előfizető számaik növelésében.

rocketing marketing Zoli

Biró Zoltán

Most már 4 éve foglalkozom rendszeresen marketinggel magyar valamint külföldi piacon. Előtte az egyetemen ismerkedtem a szakma szépségeivel. Erősségem a Google Ads (Adwords) és Facebook marketing, illetve céges statisztikákat bújva kitalálni olyan megoldásokat, amik segítik a cég növekedését.

Rólunk mondták

Mindig zavart, amikor valaki arról beszélt, hogy van a marketingeseknek egy új generációja, hiszen olyan sok minden történt már ebben a szakmában. Amikor Nikivel és Zolival találkoztam, megértettem, hogy mit is jelent ez.

Tetszik amit látsz?

Írj nekünk most, hogy elkezdhessünk dolgozni a céged fejlesztésén!