Online
Marketing
ügynökség

Ismerkedj meg csapatunkkal, víziónkkal és tudj meg még többet szakmai hátterünkről!

rocketing küldetés rólunk

A Rocketing küldetése

Missziónk az, hogy megmutassuk a KKV-knak, hogy bárki képes kirobbanó sikerre az online marketing univerzumában felesleges pénzégetés nélkül. Ehhez személyre szabott marketing stratégiára, professzionális üzleti tanácsadásra, minőségi anyagokra és lézerpontos kivitelezésre van szükség.

Tapasztalt marketingesként minden álmunk az volt, hogy saját marketingügynökséget alapítsunk tele tehetséges szakemberrel, akik gyakorlatiasak és mesterei saját szakterületüknek. Fiatalos és lendületes csapatunkkal kiemelkedő teljesítményt és hatékony folyamatokat nyújtunk magyar és nemzetközi ügyfeleinknek.

Csapatunk

Szabó Nikoletta Rocketing

Szabó Nikoletta

Alapító
SEO és Tartalommarketing specialista

Biró Zoltán Rocketing

Biró Zoltán

Alapító
Senior PPC Szakértő

Papp Kinga Közösségi Média Manager Rocketing.hu

Papp Kinga

Közösségi Média Manager

Karsai Viktor

Karsai Viktor

Videós
3D túra szakértő

Szabó Róbert Rocketing

Szabó Róbert

Grafikus

Krizsán Zsuzsanna - webdesigner Rocketing.hu

Krizsán Zsuzsanna

Webdesigner

Mire számíthatsz tőlünk?

Nálunk biztosan nem csak egy leszel a sok közül. Mi megválogatjuk, hogy kivel dolgozunk együtt. Nálunk senki sem foglalkozik egyszerre több tucat ügyfél fiókjával, hiszen tudjuk, hogy az egyáltalán nem vezet jó útra. Még mielőtt kiadjuk az érdeklődőknek az árajánlatot, számba vesszük, hogy látunk-e potenciált az adott ötletben, termékben és valójában csak olyan projekteket vállalunk el, amik sikerében mi is hiszünk!

Mi nem a like-ok, vagy a videómegtekintések számában mérjük a sikert (hacsaknem az a kampány célja, hogy minél többet szerezzünk belőle), hanem abban, hogy mekkora megtérülést tudunk céged számára termelni a marketing tevékenységek elvégzésével. Számunkra fontosak a KPI-ok, így folyamatosan azon dolgozunk, hogy elérjük és túlszárnyaljuk a meghatározott célokat. A Te sikered a mi sikerünk is, így a lehető legmagasabb megtérülésre koncentrálunk.

Mindenkinek lehet véleménye, de mi a számoknak hiszünk. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy mások véleményére, vagy meggyőződésére támaszkodnak ahelyett, hogy pontos elemzések és statisztikai eredmények helyett hoznának meg fontos döntéseket. Mi teljes mértékben az utóbbit támogatjuk, így mi csak a gyakorlati tapasztalatra és a kampányok által mutatott számokra támaszkodunk.

Mi nem hiszünk abban, hogy egy darab Facebook hirdetés képes megváltoztatni céged életét. Ha kizárólag pár hirdetés menedzsmentjére keresel partnert, akkor nem mi leszünk a Te embereid. Szeretünk rendszerben gondolkodni, ahol megvizsgálhatjuk az elemek egymásra gyakorolt hatását és önálló teljesítményüket, amiből látjuk, hogy min kell optimalizálnunk. 

Egy hirdetés eredménye nem csak magán a hirdetésen múlik, hanem a landoló oldal minőségén, betöltési sebességén, felépítésén, a márka pozicionálásán, vagy az árazáson is, ezért mi ezeket összességében vizsgáljuk és javítjuk, hogy a megfelelő hatékonyságot és megtérülést érjük el.

Azért lettünk marketingesek, mert kreatívak vagyunk és nem ismerünk lehetetlent. Nem szeretjük a beszűkült látásmódot, amivel sok mai marketinges rendelkezik, így csak egyféle, sablonos megoldást ajánlanak ügyfeleiknek.

Ehelyett arra számíthatsz tőlünk, hogy kreatív, egyedi megoldásokkal, és rugalmassággal kezeljük a kampányokat, az optimalizálást és előszeretettel hozunk új ötleteket az együttműködésbe.

Mire nem számíthatsz tőlünk?

Azt érdemes már a legelején leszögezni, hogy mi nem leszünk a céged alkalmazottai. Ha olyan személyt szeretnél, aki reggeltől estig, azonnal teljesíti elképzeléseidet kritika és saját vélemény nélkül, heti több, személyes meetinggel, akkor inkább vegyél fel egy marketinges alkalmazottat csapatodba.

Bár mi azért dolgozunk, hogy céged sikeres legyen, az nem várható el Tőlünk, hogy minden utasítást kövessünk, ha legjobb tudásunk szerint az nem felel meg etikai-, marketing-, vagy üzleti szempontból. 

Mivel több ügyféllel dolgozunk, így nem tudunk azonnal ugrani minden telefonhívásra, így kérlek ilyenre ne számíts tőlünk.

És ahogy látod, nagyon őszinték is vagyunk az együttműködés során. 🙂

Nem szeretjük a rugalmatlan megoldásokat, így tőlünk sem számíthatsz ilyenre. Ha látjuk, hogy valami nem működik, vagy nem hozza az elvárt teljesítményt, akkor keresünk rá más megoldást. A marketingnek az a szépsége, hogy egy univerzumnyi lehetőség áll előttünk, így nem kell azon aggódni, hogy mi lesz, ha véletlenül az egyik marketing csatorna nem teljesít az elvárásoknak megfelelően.

Árajánlatainkat és a marketing stratégiát is teljes mértékben testre szabjuk, így nem kell attól félned, hogy ugyanazt a sablont próbáljuk ráhúzni cégedre, mint bármelyik másikra, egy különböző iparágban.

Bár a marketing rengeteget tud segíteni céged életében, de azt ne várd, hogy ezzel mentesülsz minden vállalkozásodat érintő feladat alól. Ideális esetben a kampányok hatására Neked már nem azon kell majd törnöd a fejedet, hogy “honnan lesznek vevőim”, és “hogyan fogom kifizetni az alkalmazottaimat”, hanem azon, hogy “hogyan bővíthetem ki a raktárat” és “melyik fizetési megoldás a legjobb vásárlóim számára.”

Sokan keresnek úgy marketing ügynökséget vagy szabadúszót, hogy kizárólag az eredmények után, siker díjas rendszerben szeretnének fizetni. A konstrukcióval alapvetően nincs is probléma, ami a gondot okozza az az, hogy ezek közül a legtöbb cég alig tud pár tízezer, vagy éppen százezer forintot a kampányokra fordítani, melyek bevételének pár százaléka egyszerűen nem tudja fedezni a marketingesek munkáját az első hónapokban. Ezért nem vállalunk olyan projekteket vagy ügyfeleket, akik havi 50 ezer Ft hirdetési költséggel szeretnék megváltani cégük életét.

Bármennyire is szeretnénk, egy éjszaka alatt semmilyen online marketing megoldással nem lehet megváltani a világot.

A kampányoknak be kell tanulnia, meg kell ismernie, hogy mit értelmezünk konverzióként és meg kell találnia a megfelelő célközönséget is, akik valóban hajlandók fizetni céged számára. Ez a betanulási időszak eltart pár napig (a hirdetési költség függvényében lehet hosszabb, vagy rövidebb), így reálisan nem várható el egy marketingestől sem – legyen az egy külsős ügynökség, vagy egy belsős marketing csapat tagja -, hogy 2-3 napon belül ugrásszerű növekedést produkáljon. 

Arról nem is beszélve, hogy sokszor az egyes hirdetések elfogadása is több napig tart az egyes hirdetési platformokon.

Tartós eredményeket nem lehet 1-2 hét alatt produkálni, hiszen időbe telik elkészíteni a stratégiát, a kampányokat, majd meg kell várni, mire elég statisztikát kapunk a konklúzió levonására. Folyamatos optimalizálással és teszteléssel javítunk a kampányok teljesítményén, így folyamatos felügyeletet igényelnek. Ennek a folyamatnak idő kell, így Téged is arra kérünk, vedd figyelembe, hogy a marketing egy befektetés a jövőbe.

Akik már minket választottak

trivium

Rólunk mondták

A Google Ads és tartalommenedzsment manapság "must-have" egy vállalkozás életében - ugyanakkor a legkönnyebben kiszervezhető funkció is. Hosszú távú partnerként ajánlom a Rocketing-et, ahol a teljeskörű odafigyelés garantált. A szakmai hátteret és eredményorientált együttműködést pedig a csapat több év alatt szerzett marketing tapasztalata biztosítja.
Angalét Boglárka
Community Manager @Bitninja
The Rocketing Team helped us during a very difficult period and in that time they delivered way beyond our expectations in all areas. They were calm, organized and extremely efficient. Their level of understanding on the topic of digital marketing is highly impressive given their relative youth, I have absolutely no doubt that the company Rocketing.hu will be a huge success.
Rocketing-review-online-marketing
John Dale Beckley
Tulajdonos @Canary Green
Sok segítséget kapok a Rocketing csapatától legyen szó Facebook, YouTube, Instagram, Optimonk, landoló oldal, blog, vagy hírlevél formában működő tartalmakról, megoldásokról. Gyorsan és körültekintően dolgoznak, sok újdonságot hoznak be az együttműködésbe. Kifejezetten jó kapcsolat épült ki cégeink között.
Rocketing értékelés
Zombori Dénes
HR Vezető @Innonic

Dolgozzunk együtt
a sikeredért!