Rólunk

Minden a Rocketing csapatáról

Missziónk az, hogy megmutassuk a magyar vállalkozóknak, hogy bárki képes kirobbanó sikerre az online marketing univerzumában felesleges pénzégetés nélkül. Mindehez személyre szabott marketing stratégiára, professzionális üzleti tanácsadásra, és lézerpontos kivitelezésre van szükség.

A marketingesként töltött hosszú évek alatt már számtalan, több tízszeres ROI-val rendelkező kampányt, konverzió-mágnes cikket és üzleti sorsfordító stratégiát hagytunk a hátunk mögött. Tanácsainkkal és online marketing praktikáinkkal több tucat cégnek tettük lehetővé skálázható növekedését, és rég áhított üzleti céljainak elérését.

Rocketing_csapatfotó

Jövőbeli marketingeseid

marketing szabo nikoletta rocketing

Szabó Nikoletta

Marketinges pályafutásomat 6  évvel ezelőtt kezdtem start-up cégek hirdetésével. Szenvedélyem a tartalom-, social media és az e-mail marketing.  Blog cikkek, posztok, webszövegek százai állnak a hátam mögött angol és magyar nyelven, melyek sikeresen váltották be a hozzájuk fűzött vállalati reményeket.

marketing biro zoltan rocketing

Biró Zoltán

Erősségem a Google Ads (Adwords) és Facebook marketing, illetve céges statisztikákat bújva találom ki a megoldást bármilyen komplikált marketing problémára. A kampányok folyamatos optimalizálásával és önfejlesztéssel gondoskodok arról, hogy az általam készített kampányok hozzájáruljanak ügyfeleim sikeréhez.

Rólunk mondták

Mindig zavart, amikor valaki arról beszélt, hogy van a marketingeseknek egy új generációja, hiszen olyan sok minden történt már ebben a szakmában. Amikor Nikivel és Zolival találkoztam, megértettem, hogy mit is jelent ez.

Tetszik amit látsz?

Írj nekünk most, hogy elkezdhessünk dolgozni céged fejlesztésén!