Angol-magyar kreatív szövegírás

Angol-magyar kreatív szövegírás / Copywriting

Legyen szó hazai vagy nemzetközi célközönségről, mi vállaljuk weboldalad SEO-barát szövegezését, a teljes tartalomstratégiád elkészítését és kivitelezését, ami nemcsak vonzza, de vásárlásra is ösztönzi közönséged.

Prémium minőségű angol-magyar szövegírás

Úgy érzed ideje gatyába rázni webszöveged, online és offline tartalmaid? Ha professzionális segítségere van szükséged, jó helyen jársz, mert a Rocketing csapata ilyen szolgáltatásokat is nyújt számodra.

 

Külföldi célpiacra dolgozol és kitűnő angol tudással rendelkező vállalkozót keresel? Megtaláltad! Számíthatsz ránk nyelvtanilag helyes és pontos angol vagy magyar nyelvű szöveg megírásában.

Kedvenc témáink:

  • IT, Technológia
  • Épületgépészet, Okos otthon
  • Lakberendezés
  • Fenntarthatóság, Környezetbarát életmód
  • Utazás, Turizmus
  • Vállalkozásfejlesztés, Vállalkozásindítás
  • Marketing, Sales
  • Motiváció, Önfejlesztés
  • Egészség, Sport
  • Kultúra

Persze ha más témában van szükséged szövegíróra, akkor is keress fel minket egyeztetés céljából.

Szükséged van landing oldal vagy weboldal szövegre? Esetleg szeretnéd a nagyon technikai megfogalmazású szövegedet olvasó- és SEO-baráttá tenni, hogy könnyen emészthető legyen az összes weboldal látogatód számára?

Ha olyan szöveget szeretnél, amire jól reagálnak olvasóid, könnyen értelmezhető és elősegíti az eladásaid növekedését, akkor lépj velünk kapcsolatba, hogy megbeszéljük a projekt részleteit.

Segítségre van szükséged rendszeres hírleveleid, és e-mail automatizmusaid megírásához? Olyan hirdetésszöveget szeretnél, ami elvarázsolja, aktivizálja, és kattintásra/vásárlásra ösztönzi az olvasókat?

Írd le nekünk szövegírással kapcsolatos szükségleteidet, legyen az bármilyen témában, angol vagy magyar nyelven, mi a lehető leghamarabb válaszolunk Neked!

Kedvenc témaköreink

Miért válassz minket?

Rocketing szövegírás

Szövegírói tapasztalatunkat nem csak a több éves gyakorlatnak, valamint nemzetközi és hazai kurzusoknak köszönhetjük, hanem az 5 éves angol nyelvű egyetemi képzésnek is. Angol nyelvű mesterdiplomával a kezünkben, és több éves külföldi tartózkodással a hátunk mögött nemcsak az “iskolai” angolt, hanem az élő nyelvi angolt is kiválóan ismerjük, ami valóban kiemelkedő minőségűvé, és természetes hatásúvá teszi az általunk készített szövegeket.

Képezzük magunkat, hogy a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújthassuk cégednek

Tartalommarketing oklevél Rocketing

Elvégezzük a legnívósabb nemzetközi marketing képzéseket azért, hogy Neked már ne kelljen. Ne stresszelj azon, hogy vajon elég kompetenciával rendelkezik-e a marketingesed, hogy sikerre vigye céged kampányait.

Folyamatosan képezzük magunkat a legjobb nemzetközi forrásokból, hogy innovatív ötletekkel állhassunk elő, azért, hogy céged megfeleljen a folyamatosan változó piaci igényeknek.

Akik már minket választottak angol vagy magyar nyelvű copywriting projektekhez

Írj nekünk, ha szövegírói segítségre van szükséged angol vagy magyar nyelven!