E-mail marketing (EDM)

E-mail marketing
(EDM)

Az e-mail marketing az egyik legjobb marketing automatizációs megoldás, amivel stílusosan a vásárlói útvonal következő fokára tudjuk léptetni az érdeklődőket. Ha Te is szeretnéd automatizálni e-mail küldésedet, amivel fenntartod a látogatók érdeklődését, hűségét, és a vásárlásokat is növeled, akkor jó helyen jársz.

Érdemes-e a mai világban még e-mail marketing (EDM) megoldásokat alkalmazni?

Bár sokan szkeptikusok az e-mail marketing hatékonyságában, és a 21. században lévő létjogosultságában, a számok, és a gyakorlat még mindig emellett a marketing automatizációs megoldás mellett szólnak. Természetesen minden cégnek és iparágnak más lesz a húzó marketing csatornája, így nem húzhatjuk rá ugyanazokat a praktikákat minden vállalatra. Az e-mail marketing is például leginkább az idősebb, valamint középkorú korosztálynál működik, illetve jól a stratégiába illeszthető SaaS cégeknél vagy webáruházaknál, de felhasználását nem szűkíthetjük le csupán pár területre.

Az e-mail marketing, vagy más néven EDM, electronic direct mail, megtérülését tekintve túlszárnyalhatja a többi marketing taktika eredményeit, hiszen alacsonyabb befektetéssel többszörös ROI-t érhetünk el vele, ha valódi értéket tudunk adni a feliratkozóknak egy kis automatizációval spékelve.

Rocketing PPC hirdetés

Az e-mail marketing előnyei

Teljes személyre szabhatóság

A 21.század aduásza a perszonalizáció, ami lehetővé teszi, hogy mindenkit a számára legfontosabb és legaktuálisabb anyaggal, ajánlattal találjuk meg. Az e-mail marketing automatizáció pontosan ezt teszi lehetővé.

Pontos statisztikák, és A/B tesztelés

Az e-mail marketing szoftverek már saját platformjukon lehetővé teszi, hogy nyomon követhessük az elkészített email kampányok teljesítményét, így átláthatóan analizálhatjuk az onnan érkező látogatókat, vásárlásokat, vagy leiratkozásokat. Ezután a kapott eredmények alapján optimalizálni tudjuk azokat.

Automatizáció

Ha e-mail marketingről beszélünk, sokan még mindig csak a hírlevél küldésre asszociálnak. Pedig manapság már a vásárlói útvonal minden egyes lépéséhez olyan email automatizációkat lehet létrehozni, ami minimális optimalizációt igényel az idő elteltével, de folyamatosan profitot generál.

Automatizált e-mail kampányok, amiket menedzselünk

Üdvözlés

Segítünk kihozni a listádban lévő maximum potenciált, és növeljük az ügyfélhűséget.

Értékesítés

Növeljük eladásaid számát úgy, hogy az elküldött üzenet tartalmilag is értékes legyen az olvasóknak.

Upsell

Egyszer már vásároltak Tőled? Szuper, de ez még nem a történet vége. Visszacsábítjuk a vásárlót újra és újra.

Kosárelhagyás

Arra is van automatizált megoldásunk, ha az érdeklődő elhagyná a kosárba rakott terméket, és fizetés nélkül kilép az oldalról.

Utánkövetés, Gondozás

Nem feledkezünk meg az értékadásról sem, mert nem lehet hűséges közösséged, ha folyamatosan csak a pénztárcájukat nyitogatod.

Újra aktiválás

Lehet, hogy listád nagy része már hónapok óta meg sem nyitja e-mailjeidet. Segítünk, és visszacsábítjuk a nehezen megszerzett feliratkozókat.

Képezzük magunkat, hogy a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújthassuk cégednek

Elvégezzük a legnívósabb nemzetközi marketing képzéseket azért, hogy Neked már ne kelljen. Ne stresszelj azon, hogy vajon elég kompetenciával rendelkezik-e a marketingesed, hogy sikerre vigye céged EDM kampányait.

Folyamatosan képezzük magunkat a legjobb nemzetközi forrásokból, hogy innovatív ötletekkel állhassunk elő, azért, hogy céged megfeleljen a folyamatosan változó piaci igényeknek.

Elolvasnád e-mail marketingről szóló cikkeinket?

Rólunk mondták...

A Google Ads és tartalommenedzsment manapság "must-have" egy vállalkozás életében - ugyanakkor a legkönnyebben kiszervezhető funkció is. Hosszú távú partnerként ajánlom a Rocketing-et, ahol a teljeskörű odafigyelés garantált. A szakmai hátteret és eredményorientált együttműködést pedig a csapat több év alatt szerzett marketing tapasztalata biztosítja.

Online üzleteket építek és égetően szükségem van valakire, aki leveszi rólam a terhelést amikor összecsapnak a hullámok. Ilyen helyzetben biztosan nem segít az, ha valakinek a kezeit kell fogni ahhoz, hogy leírjon egy bekezdést vagy az, hogy még az i betűre is brifelni kell a pontot. Ritkán vagyok elégedett az alvállalkozóinkkal, de ez elsőre és másodikra is nagyon szép munka volt, gyors, pontos! Ez nem egyszerűen Marketing. Ez Rocketing!
Túl sok a teher a válladon? Szervezd ki az e-mail marketinget egy szakértőnek!