SEO

Nem jelenik meg a weboldalad a Google első találatai között? Ha ez így van, akkor el sem tudod képzelni, hogy mennyi ingyen szerzett weboldal látogatóról maradsz le! Dolgozzunk együtt, hogy javuljon a SEO helyezésed a találati listában.

Miért fontos a SEO?

1 %

Célpiacodnak háromnegyede az első 5 találatra kattint kereséskor.

1 %

Az emberek 47%-a a Google keresőt használja a vásárlás előtti tájékozódásra.

1 %

A világ összes keresésének 79%-át a Google segítségével végzik a felhasználók.

Hogyan kerülhetsz
a lista (SERP) elejére?

SEO szolgáltatás rocketing

On-site SEO

Bár a pontos rangsorolási tényezők titkát továbbra is féltve őrzi a Google, azt már tudjuk, hogy egyre nagyobb hangsúlyt fektet az algoritmus a friss, egyedi szövegekre, és a felhasználóbarát weboldalakra. 

A SEO egy valódi művészet, hiszen amellett, hogy több különálló elem egymásra gyakorolt hatását kell figyelembe venni, a rangsorolási tényezők is folyamatosan változnak, pont mint az emberek felhasználói szokásai.

Off-site SEO

A keresőoptimalizálás második legfontosabb komponense a az weboldal “tekintélye”. Céged online link birodalmát ki kell építeni ahhoz, hogy a Google is tudja, hogy releváns és hasznos tartalmakat osztasz meg, amit mások is annak tartanak. 

Emiatt sokan alacsony minőségű linkeket vásárolnak, amik sajnos sokszor inkább rontanak a SEO helyezésen, mint javítanának azon. Mi a minőségi, PR cikkekben, és vendégcikkekben hiszünk, amik nem csak magasabb minőségű linkeket generálnak az oldal számára, hanem valódi érdeklődőket is vonzanak.

off-site seo rocketing

Hogyan tudunk
segíteni SEO-ban?

Kulcsszó kutatás

Tudtad, hogy a kulcsszó kutatás eredményét nem csak arra használhatod, hogy javíts SEO helyezéseden, hanem arra is, hogy meghatározd, milyen témájú tartalmakat kell készítened weboldaladon?
Minden SEO projekt alapja a kulcsszó kutatás, így mi is ezzel kezdjük a SEO együttműködésünket.

kulcsszó kutatás rocketing
piackutatás rocketing

Piackutatás

Nemzetközi piacra vinnéd céged, vagy új biznisz indításán gondolkodsz? Ahhoz, hogy biztosan jó helyre tedd a pénzed, elvégzünk számodra egy több országra kiterjedő piackutatást, ami megmutatja, hogy hol a legnagyobb az érdeklődés szolgáltatásod/terméked után és felkutatjuk a legnagyobb SEO konkurenciáidat.

Technikai optimalizálás

Egy SEO projekt sem teljes a technikai optimalizálás nélkül. Ahhoz, hogy weboldalad jó helyezést érjen el a SERP oldalon releváns kulcsszavakra nem csak tartalmilag, de technikailag is megfelelőnek kell lennie. Ehhez átnézzük teljes weboldalad, és komplett akciótervet készítünk, amit vagy mi vitelezünk ki Neked, vagy a webfejlesztőd.

weboldal technikai optimlaizálás rocketing
szövegírás pr cikkek rocketing

SEO optimalizált szövegírás és PR

Mi olcsón megvásárolt backlinkek helyett a minőségi tartalom írásában és a PR cikkek erejében hiszünk. 
Tartalomstratégiádat úgy alakítjuk ki, hogy az megfeleljen a célközönséged igényeinek, és hogy a SEO elvek alapján megírt szövegekkel a böngésző találati oldalán jó helyezést érj el.

Ezen kívül támogatást nyújtunk PR megjelenésekhez is.

Akik már minket választottak

trivium

Rólunk mondták

Ne maradj le
erről a kirobbanó
lehetőségről!