SEO optimalizálás

SEO optimalizálás

Nem jelenik meg a weboldalad a Google első találatai között? Ha ez így van, akkor el sem tudod képzelni, hogy mennyi ingyen szerzett weboldal látogatóról maradsz le! Dolgozzunk együtt, hogy javuljon a SEO helyezésed a találati listában.

Miért fontos a SEO?

1 %

Célpiacodnak háromnegyede az első 5 találatra kattint kereséskor.

1 %

Az emberek 47%-a a Google keresőt használja a vásárlás előtti tájékozódásra.

1 %

A világ összes keresésének 79%-át a Google segítségével végzik a felhasználók.

Hogyan kerülhetsz a lista (SERP) elejére?

rocketing-laptop

On-site SEO

A keresésoptimalizálás egyik legfőbb része, hogy logikailag és technikailag megfelelően legyen felépítve a weboldalad. A linkek, címsorok megfelelő elnevezése mellett nagy jelentősége van a kulcsszó keresésnek, kulcsszó sűrűségnek és a szöveg relevanciájának is. Mivel a Google folyamatosan javítja az algoritmusát, ezért újabb és újabb megoldásokkal kell előrukkolni, hogy a weboldal a legújabb követelményeknek is megfeleljen.

Off-site SEO

A második legfontosabb komponense a keresőoptimalizálásnak az Off-site SEO. Ki kell építened az online link birodalmadat ahhoz, hogy a Google is tudja, hogy releváns és hasznos tartalmakat osztasz meg, amit mások is annak tartanak. Ezért fontos nagyon a backlinkek szerzése, és az egyedi, különleges tartalmak készítése. 

SERP-rocketing
Nem tudsz egyedül javítani a besorolásodon? Lépj velünk kapcsolatba, és segítünk a találati lista elejére lőni weboldalad!