Arculat-, és webdesign tervezés

Arculat-, és webdesign tervezés

Unod már a márkád régi kinézetét? Új vállalkozást indítasz és kellene egy ütős kinézet? Mi megtervezzük a színeidet, logódat, fejléceidet, névjegyedet és weboldaladat is, hogy egy igazán megnyerő külsővel rendelkezzen a vállalatod.

Miért fontos az arculattervezés
és a modern webdesign?

Ahhoz, hogy partnereid egy pillantás alatt azonosítani tudják cégedet, szükséged lesz egy egyedi és megnyerő arculatra.  Hiába rendelkezel minőségi szolgáltatással vagy termékkel, ha nincsen megfelelő céges arculat mögötte. Egy márkanév önmagában nem elég (hacsaknem a Tiéd a Coca-Cola). Dimenziókkal nagyobb sikert érhetsz el ha konzisztens színek, hangulatok és formák is tartoznak hozzá, ami nemcsak weboldaladon, hanem más online és offline anyagaidon is megmutatkozik.

Azonosítás

Vésd az ügyfeleid fejébe márkádat, és azt amit ezzel megtestesítesz azáltal, hogy egyedi formákat, színeket és design-t használsz.​

Előnyszerzés

Lépj túl konkurenciádon egy megnyerőbb, divatosabb arculattal. Ne bízd a véletlenre a márkaismertséged, legyen kiemelkedő online megjelenésed.

Figyelemfelkeltés

Vonzd cégedre a figyelmet, ragadd meg a tekintet már a weboldaladra vetett első pillantáskor. Megnyerő arculattal azonnal azonosítani tudnak majd.​

Mit tartalmaz az arculattervezés?

Logókészítés

3 személyre szabott vázlat, amiből egyet választhatsz. Két módosítási lehetőséggel.

Színvilág kiválasztása

Felhasználható logóhoz, weboldalhoz, grafikai elemekhez, névjegykártyához stb.

Betűkészlet kiválasztása & E-mail aláírás

Névjegykártya készítés

Egyedileg testre szabott design-al. Két vázlat, amiből egyet választhatsz.

Facebook és hírlevél fejléc

Témához és a márkához illő stílusban. Két módosítási lehetőséggel.

Reszponzív és SEO-barát webdesign

Minden eszközön esztétikus

Felhasználó-, és keresőbarát

Rocketing webdesign

Rólunk mondták...

Mindig zavart, amikor valaki arról beszélt, hogy van a marketingeseknek egy új generációja, hiszen olyan sok minden történt már ebben a szakmában. Amikor Nikivel és Zolival találkoztam, megértettem, hogy mit is jelent ez.
Sok segítséget kapok a Rocketing csapatától legyen szó Facebook, YouTube, Instagram, Optimonk, landoló oldal, blog, vagy hírlevél formában működő tartalmakról, megoldásokról. Gyorsan és körültekintően dolgoznak, sok újdonságot hoznak be az együttműködésbe. Kifejezetten jó kapcsolat épült ki cégeink között.
Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy cégednek is kirobbanó online megjelenése legyen!