Arculattervezés és webdesign

Unod már a márkád régi kinézetét? Új vállalkozást indítasz és kellene egy ütős kinézet? Mi megtervezzük a színeidet, logódat, fejléceidet, névjegyedet és weboldaladat is, hogy egy igazán megnyerő külsővel rendelkezzen a vállalatod.

Miért fontos az arculattervezés
és a modern webdesign?

Ahhoz, hogy partnereid egy pillantás alatt azonosítani tudják cégedet, szükséged lesz egy egyedi és megnyerő arculatra.  Hiába rendelkezel minőségi szolgáltatással vagy termékkel, ha nincsen megfelelő céges arculat mögötte. Egy márkanév önmagában nem elég (hacsaknem a Tiéd a Coca-Cola). Dimenziókkal nagyobb sikert érhetsz el ha konzisztens színek, hangulatok és formák is tartoznak hozzá, ami nemcsak weboldaladon, hanem más online és offline anyagaidon is megmutatkozik.

Azonosítás

Vésd az ügyfeleid fejébe márkádat és azt amit ezzel megtestesítesz azáltal, hogy egyedi formákat, színeket és design-t használsz.

Előnyszerzés

Lépj túl konkurenciádon egy megnyerőbb, divatosabb arculattal. Ne bízd a véletlenre a márkaismertséged, legyen kiemelkedő megjelenésed.

Figyelem-felkeltés

Vonzd cégedre a figyelmet, ragadd meg a tekintet már a weboldaladra vetett első pillantáskor.

Mit tartalmaz az arculattervezés?

Logókészítés

3 személyre szabott vázlat, amiből egyet választhatsz. Két módosítási lehetőséggel.

Színpaletta összeállítása

Felhasználható logóhoz, weboldalhoz, grafikai elemekhez, névjegykártyához stb.

Betűkészlet kiválasztása & E-mail aláírás

Névjegykártya készítés

Egyedileg testre szabott design-al. Két vázlat, amiből egyet választhatsz.

Facebook borító és hírlevél fejléc

Témához és a márkához illő stílusban. Két módosítási lehetőséggel.

Ezen kívül kérhetsz tőlünk árajánlatot
további grafikai munkákra is, mint például
szórólapok, roll-upok, bannerek vagy póló minták.

Reszponzív és SEO-barát webdesign

Minden eszközön esztétikus

Felhasználó és keresőbarát

Rocketing webdesign

Rólunk mondták

A Google Ads és tartalommenedzsment manapság "must-have" egy vállalkozás életében - ugyanakkor a legkönnyebben kiszervezhető funkció is. Hosszú távú partnerként ajánlom a Rocketing-et, ahol a teljeskörű odafigyelés garantált. A szakmai hátteret és eredményorientált együttműködést pedig a csapat több év alatt szerzett marketing tapasztalata biztosítja.
Angalét Boglárka
Community Manager @Bitninja
Online üzleteket építek és égetően szükségem van valakire, aki leveszi rólam a terhelést amikor összecsapnak a hullámok. Ilyen helyzetben biztosan nem segít az, ha valakinek a kezeit kell fogni ahhoz, hogy leírjon egy bekezdést vagy az, hogy még az i betűre is briefelni kell a pontot. Ritkán vagyok elégedett az alvállalkozóinkkal, de ez elsőre és másodikra is nagyon szép munka volt, gyors, pontos! Ez nem egyszerűen Marketing. Ez Rocketing!
Rocketing értékelés
Benkó János
Tulajdonos @Adax Guru
Sok segítséget kapok a Rocketing csapatától legyen szó Facebook, YouTube, Instagram, Optimonk, landoló oldal, blog, vagy hírlevél formában működő tartalmakról, megoldásokról. Gyorsan és körültekintően dolgoznak, sok újdonságot hoznak be az együttműködésbe. Kifejezetten jó kapcsolat épült ki cégeink között.
Rocketing értékelés
Zombori Dénes
HR Vezető @Innonic

Vedd fel velünk a kapcsolatot,
hogy cégednek is
kirobbanó online
megjelenése legyen!