PPC HIRDETÉS MENEDZSMENT

Tudtad, hogy az internetezők 75%-a kizárólag a találati oldal top 5 elemére kattint? Könnyen elvesztheted célközönséged jelentős részét, ha ezeket az értékes helyeket átengeded a konkurenciádnak. Keress fel minket, hogy a legjobb helyen jelenj meg Te is PPC hirdetésekkel.

Miért érdemes Neked is Google Ads hirdetéseket használnod?

  • A konkurenciád is nagy valószínűséggel alkalmazza, ne engedd, hogy lenyúlja a közönséged!
  • Az internetezők 75%-a csupán a találati oldal első 5 eredményére kattint, így nagy bevételtől eshetsz el, ha ott nem jelenik meg weboldalad.
  • Gyorsabban érhetsz el vele eredményeket, mint a SEO-val.
  • Az analitikáknak köszönhetően jól skálázható, optimalizálható, és átlátható a kampányok teljesítménye.
  • Csak az elért eredményekért fizetsz.
  • A vásárlói életút legtöbb lépésénél alkalmazható.
  • Részletes célzási lehetőségekkel valóban azok érhetők el, akik potenciális vásárlóid/felhasználóid lesznek.
google hirdetés rocketing

PPC kampány típusok,
amiket menedzselünk

Google Shopping

Webshopoknak a legideálisabb hirdetési megoldás, ami magas megtérüléssel működik.

Search Kampány

Kulcsszó alapú PPC hirdetések, amivel akár a keresési oldal legelejére is kerülhetsz.

Display Kampány

Kép alapú, vizuális hirdetések, amiket több, mint kétmillió weboldalon lehet megjeleníteni.

YouTube

Hirdess videóval YouTube-on, a világ második legnépszerűbb keresési platformján, alacsony kattintási összeggel.

Facebook

Érd el célközönséged különböző típusú PPC hirdetésekkel azon a platformon, ahol a legaktívabbak.

Instagram

A legjobb platform minőségi vizuális tartalommal rendelkező cégeknek márkaépítéshez és lead gyűjtéshez.

Hogy néz ki az együttműködés PPC kampányoknál?

ppc kampány konzultáció rocketing

1. Konzultáció

Személyes, telefonos vagy online konzultációval kezdjük az együttműködést, hogy minden részletet felmérjünk elvárásaiddal és cégeddel kapcsolatban.

2. Online jelenlét elemzés

Mielőtt még fejest ugranánk a kivitelezésbe, alaposan átnézzük eddigi eredményeidet -ha már hirdettél korábban -, weboldaladat, és online jelenlétedet, hiszen csak ezek alapján láthatjuk át valóban az eddigi marketing tevékenységedet. Célunk, hogy egy olyan marketing tölcsért építsünk fel cégednek, aminek minden eleme a megfelelő célt szolgálja kiemelkedő eredményekkel.

Analyze-amico
hirdetési fiók létrehozása rocketing

3. Fiókok létrehozása/átnézése

Ha még nem hirdettél sem Facebook-on, sem Google Ads-ben, akkor elkészítjük hirdetési fiókodat, elhelyezzük a szükséges követő kódokat, vagy átnézzük már meglévő fiókodat és a statisztikáidat, hogy még teljesebb képet kapjunk eddigi marketing tevékenységedről.

4. Kivitelezés

Megtervezzük és elkészítjük a PPC kampányaidat és a marketing tölcsér további részeit, hogy azok egymás hatását erősítve dolgozzanak a cél eléréséért. A megbeszéltek alapján A/B teszteljük a kampányokat a költségvetés és az üzleti célok szerinti legoptimálisabb elosztásban.

ppc kampány kivitelezés rocketing
hirdetés optimalizálás rocketing

5. Folyamatos Menedzsment

Más marketingügynökségekkel ellentétben, mi nem csak elkészítjük hirdetéseidet és figyelmen kívül hagyjuk őket hetekig/hónapokig, hanem folyamatos optimalizálással követjük teljesítményüket és skálázzuk őket a célok eléréséhez és a maximális megtérüléshez.

6. Riporting

Elemzéseket készítünk számodra megbeszélt időközönként, vagy online megbeszéléseket tartunk, így pontosan tudni fogod, hogy milyen eredményei születtek munkánknak, és a jövőben hogyan fogjuk alakítani a hirdetéseket.

hirdetés kampány elemzés report eredmény rocketing

Mekkora megtérülésre (ROI-ra) számíthatsz?

Érthetően, ügyfeleink első kérdése arra irányul, hogy mekkora megtérüléssel számolhatnak PPC hirdetés menedzsment szolgáltatásunk igénybevételekor. Bármennyire is szeretnénk, pontos választ erre előre sosem tudunk adni, hiszen minden iparág, termék és szolgáltatás más, ráadásul a hirdetések ROI-ja nem csak magán a hirdetésen múlik.

A készített PPC kampányok megtérülése nagy különbségeket mutathat, hiszen egyes hirdetések akár 20-30-40x-es, vagy még magasabb szorzóval tudnak dolgozni, míg vannak, amik éppen visszahozzák az elköltött összeg árát. Természetesen a mi célunk is az, hogy céged nagy profittal rendelkezzen, hiszen a Te sikered a mi sikerünk is, ezért folyamatosan optimalizáljuk a kampányokat, hogy minél magasabb ROI-t érhessünk el.  Átlagosan 6-7x-es megtérüléssel rendelkeznek az általunk létrehozott kampányok, de természetesen ezekben a számokban is jelentkezhet szezonalitás, nagyobb emelkedés,  vagy időszakos csökkenés a célközönség viselkedésének változásával, vagy a hirdetési platformok működésében történő változások miatt.

Rólunk mondták

Akik már minket választottak

trivium

Válassz minket,
hogy elérd
üzleti céljaidat!