Promóciós videó és termékfotó

Felfrissítenéd online jelenléted néhány ütős termékképpel, élő szereplős képekkel, vagy új promóciós videót szeretnél? Legyen cégednek is ellenállhatatlan online megjelenése egyedi, prémium minőségű média anyagokkal

Miért fontos
a prémium minőségű
média anyagok használata?

egyedi arculat fotó videó rocketing

Egyedi arculat

Az arculattervezés elengedhetetlen ahhoz, hogy kitűnj a versenytársak közül, és megragadd a látogatók értékes figyelmét. Az online térben egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni a prémium minőségű és egyedülálló anyagokra a folyamatosan erősödő marketing verseny miatt. Ebben tudnak Neked segíteni az imázs videók, céges kisfilmek, termékfotók, vagy élő szereplős mood fotók.

Változatos felhasználás

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy megrendelik céges promóciós videójukat és a termékképeket, de csak a weboldalon használják őket különösebb stratégia nélkül.

Mi igyekszünk megmutatni partnereinknek a média anyagaikban rejlő potenciált, hiszen ezeket online és offline is széles körben felhasználhatják. Például a közösségi média oldalakon, hirdetésben, a weboldalon, csomagoláson, vagy nyomtatott kiadványokon.

instagram marketing rocketing
videokészítés rocketing

Kirobbanó vonzerő

A globális statisztikák, és a több éves marketing tapasztalatunk is a vizuális anyagok felé mutatott egyre erősödő érdeklődést mutatja. Manapság a videóhirdetések valódi húzóerőnek bizonyulnak. Arról nem is beszélve, hogy nagyobb vonzerővel rendelkeznek azok a márkák, akik minőségi média anyagokkal rendelkeznek és azokat kreatívan, sokrétűen használják fel.

Néhány példa
fotós munkáinkból

Néhány példa
imázs videó munkáinkból

Kattints a képre vagy az alatta lévő szövegre, hogy megnézhesd a videót!

További referenciákért
keress minket bátran üzenetben!

Keress fel minket,
ha prémium minőségű
videót és fotókat szeretnél!