Céges videó és termékfotó

Promóciós videó és termékfotó

Felfrissítenéd online jelenléted néhány ütős termékképpel, élő szereplős képekkel, vagy új promóciós videót szeretnél? Legyen cégednek is ellenállhatatlan online megjelenése egyedi, prémium minőségű média anyagokkal

Miért fontos a prémium minőségű média anyagok használata?

Rocketing Közösségi Média Marketing

Egyedi arculat

Az arculattervezés elengedhetetlen ahhoz, hogy kitűnj a versenytársak közül, és megragadd a látogatók értékes figyelmét. Az online térben egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni a prémium minőségű, és egyedülálló anyagokra a folyamatosan erősödő marketing verseny miatt. Ebben tudnak Neked segíteni az imázs videók, céges kisfilmek, termékfotók, vagy élő szereplős mood fotók.

Széleskörű felhasználhatóság

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy megrendelik céges promóciós videójukat, és a termékképeket, de csak a weboldalon használják őket különösebb stratégia alkotás nélkül.

Mi igyekszünk megmutatni partnereinknek a média anyagaikban rejlő potenciált, hiszen ezeket online és offline is széles körben felhasználhatják. Például a közösségi média oldalakon, hirdetésben, a weboldalon, csomagoláson, vagy nyomtatott kiadványokon.

Rocketing PPC hirdetés
Rocketing közösségi média marketing

Kirobbanó vonzerő

A globális statisztikák, és a több éves marketing tapasztalatunk is a vizuális anyagok felé mutatott egyre erősödő érdeklődést mutatja. Manapság a videóhirdetések valódi húzóerőnek bizonyulnak. Arról nem is beszélve, hogy nagyobb vonzerővel rendelkeznek azok a márkák, akik minőségi média anyagokkal rendelkeznek, és azokat kreatívan, sokrétűen használják fel.

Néhány példa fotós munkáinkból

Néhány példa imázs videó munkáinkból

Kattints a képre, vagy az alatta lévő szövegre, hogy megnézhesd a videót!

További referencia munkákért keress minket bátran üzenetben!

Keress fel minket, ha egyedi árajánlatot, és prémium minőséget szeretnél média anyagaidhoz!